top of page

Blog

Uniek concept in Genk

De Zweedse kunst van een leven in balans


We kunnen enorm veel leren van de Zweedse levensstijl. Lagom kan je niet letterlijk vertalen. ‘Precies genoeg’ komt het dichtst in de buurt. Niet te veel, niet te weinig, bijna perfect. Het draait allemaal om balans tussen werk en privé, doe niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg.

Dat is precies waar Ine naar op zoek was met Lagom, niet te weinig, niet te veel maar precies genoeg. Lagom is een uniek concept in Limburg waar juist bewegen en juist leven centraal staat. Je komt terecht in een professioneel bewegings- en gezondheidscomplex in Genk waar iedereen welkom is om juist te leren bewegen. Lagom staat niet alleen voor balans maar ook voor:

  • Individuele behandelingen op maat;

  • Een brede waaier aan specialisaties;

  • Verantwoord bewegen en sporten;

  • En een leuke huiselijke sfeer. Bij Lagom willen we een bredere waaier aan diensten aanbieden dan de klassieke kinesitherapie. Het is een plaats waar je intensief begeleid kan revalideren maar ook heerlijk kan ontspannen in ons zwembad. Het is ons doel om mensen samen te brengen in een modern state-of-the art complex waar iedereen zijn balans kan vinden naar een gezondere levensstijl.

We focussen ons op een betere levenskwaliteit en de mensen het plezier van bewegen terug laten (her)beleven. Het is onze missie om iedereen er bewust van te maken wat een gezond leven inhoudt en hoe je preventief pijn kan bestrijden.

Ons multidisciplinair team staat klaar om jou van het juiste advies te voorzien. Want wil jij nu jouw fysieke klachten verhelpen? Of ben jij op zoek naar een gezondere levensstijl? Bij Lagom leer je juist bewegen en juist leven, op de noden van jouw lichaam want élk lichaam is anders.

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


Комментарии отключены.
bottom of page