top of page

ONS VERHAAL

Lagom is een uniek concept in Limburg waar juist bewegen en juist leven centraal staat. Je komt terecht in een professioneel bewegings- en gezondheidscomplex in Genk waar iedereen welkom is om juist te leren bewegen en juist te leren leven. 

Bij Lagom willen we een bredere waaier aan diensten aanbieden dan de klassieke kinesitherapie. Het is een plaats waar je intensief begeleid kan revalideren maar ook heerlijk kan ontspannen in ons zwembad. Het is ons doel om mensen samen te brengen in een modern state-of-the art complex waar iedereen zijn balans kan vinden naar een gezondere levensstijl

6.png

VISIE

We focussen ons op een betere levenskwaliteit en de mensen het plezier van bewegen terug laten (her)beleven.  Het is onze missie om iedereen er bewust van te maken wat een gezond leven inhoudt en hoe je preventief pijn kan bestrijden.   

Ons multidisciplinair team staat klaar om jou van het juiste advies te voorzien. Want wil jij nu jouw fysieke klachten verhelpen? Of ben jij op zoek naar een gezondere levensstijl? Bij Lagom leer je juist bewegen en juist leven, op de noden van jouw lichaam want élk lichaam is anders.   

5.png

WAAROM LAGOM?

▷ Een professioneel bewegings- en         gezondheidscomplex

▷ Strategische ligging in Genk

▷ Parkeergelegenheid

▷ Indoor zwembad

▷ Verantwoord bewegen en sporten

▷ Een plek waar iedereen welkom is 

Lagom_Gebouw_1 (1).jpeg
bottom of page