top of page

LAGO Coaching

Kristof.webp

Coachen naar meer rust

Loop je vast in het leven? Word je geconfronteerd met nieuwe uitdagingen in je leven en weet je niet goed hoe deze aan te pakken? Wil je jezelf onder de loep nemen om als persoon te kunnen groeien? Ervaar je last van piekeren, angsten, misschien zelfs donkere gedachten?

Al deze zaken kunnen mentale onrust veroorzaken. Je mist duidelijkheid, je mist handvaten, je mist overzicht.  Ik help graag om terug mentale rust te vinden. Ik bied je een plek waar je in alle vertrouwen en zonder oordeel je verhaal kwijt kan. Ik stel rake vragen en geef opdrachten om verdieping in je verhaal te krijgen en beweging te creëren in je gevoel, je gedachten en je gedrag.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem zeker contact op. Er kan altijd een vrijblijvend gratis intakegesprek plaatsvinden.


Ik kijk er alvast naar uit om jou te mogen ontmoeten en samen op weg te gaan naar jouw eigen mentale rust.

 

                                                                                      Kristof

“Lago” betekent meer. Een meer, en water in het algemeen, brengt mij persoonlijk rust. En deze rust wil ik zelf overbrengen naar jullie, door mijn rustige uitstraling. Hierdoor creëer ik veiligheid en vertrouwen, 2 elementen die uitermate belangrijk zijn om jouw verhaal kwijt te kunnen en samen een traject af te leggen.
Tijdens dit traject bepaal jij de inhoud. Jij kiest de thema's die je wil bespreken. Mijn rol bestaat er in om de juiste vragen te stellen die jou in beweging brengen in jouw gevoel, gedrag en gedachten. Die vragen zijn als het ware stenen die in het meer worden gegooid en glooiingen (en dus beweging) teweeg brengen. Uiteindelijk komen de glooiingen tot stilstand, en is er weer rust op het meer.
Ik wil met jou op weg naar jouw eigen meer van rust.

Kostprijs:

coaching in de praktijkruimte

55 euro/uur

+32 (0) 496 35 79 35

kristof@lago-coaching.com

bottom of page